Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu

Hendriks BV Limburg Bel 0475494249
Zonwering
Luxaflex

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je kent ongetwijfeld de handmatige optie om de terraszonwering, uitvalscherm uit te draaien. Je krijgt er een lamme arm van en als het gaat regenen moet je de zonwering weer zo snel mogelijk terugdraaien. Gelukkig zijn hier heel simpele oplossingen voor. Zo kun je ervoor kiezen gemotoriseerde zonwering aan te schaffen. De motor wordt in de zonwering geïnstalleerd en werkt elektrisch. Je kunt de motor op verschillende manieren bedienen: met een muurschakelaar, een afstandsbediening of via automatische systemen zoals bijvoorbeeld een wind- en zonsensor.

Vooral bij die laatste optie hoef je zelf niet meer na te denken. De sensor pikt de actuele weersomstandigheden op en zorgt ervoor dat de zonwering bij zon vanzelf uitgaat en bij veel wind automatisch intrekt. Niet alleen comfortabel maar ook handig ter bescherming van je terras en interieur tegen teveel zonlicht. De zonwering zelf wordt zo ook niet aangetast door wind en regen.

Niet alleen met buitenzonwering kun je het gemak van bedienen op afstand ervaren. Elektrische bediening is bij bijna alle raamdecoratie van Hendriks BV verkrijgbaar!

Klik hier voor kleuren combinatie doeken.

Luxaflex     

 

Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu