Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu

Hendriks BV Limburg Bel 0475494249
Somfy besturing
aoc_banner

Uw zonwering, rolluik bediend door een betrouwbare Somfy motor. Er zijn diverse mogelijkheden in bediening, groepsbediening, en sensoren tijdklokken etc. Bedraad met schakelaar – RTS met afstandsbediening – IO met afstandsbediening of iPhone of iPad Wij zijn Erkend Somfy Home Motion Dealer en kunnen u persoonlijk adviseren. Elektrische rolluiken bieden u vele voordelen zoals veiligheid, privacy, verduistering en isolatie van zowel geluid als temperatuur. Ideaal in de zomer en de winterperiode! De buismotor laat het rolluik via de tijdklok automatisch zakken wanneer het gaat schemeren buiten waardoor de warmte zoveel mogelijk wordt binnengehouden.

Wanneer u de motor tevens automatiseert met een zonnesensor, zal het rolluik de warmte van het zonlicht overdag optimaal benutten. Hiermee bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Tussentijds handmatig meteen naar een andere positie sturen kan op elk moment. Maar er zijn nog meer voordelen Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen rolluiken eenvoudig besturen. De techniek hierachter is radio technologie. Met een draadloze schakelaar of afstandsbediening kunt u alle rolluiken gelijktijdig of individueel sturen. Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik automatisch functioneren met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Bevindt er zich een obstakel tijdens het neersturen? Zijn de lamellen vastgevroren? De automatische weerstandsmeting zal de buismotor stoppen ter voorkoming van schade. Naast een motor voor een rolluik en bedieningen en besturingen voor elektrische rolluiken, levert Somfy ookproducten voor binnenzonwering, serrezonwering, raamzonwering, terrasschermen, garagedeuren engordijnen. NIEUW! Het is nu ook mogelijk uw rolluiken en andere apparaten in uw woning te bedienen met uw iPhone of iPad. Dus ongeacht waar u ook bent, u heeft altijd controle over uw huis.

 

 

Met het alles-onder-controle-pakket hoeft u niet bang te zijn om uw zonwering open te laten als u niet thuis bent. De zon/wind sensor houdt het weer voor u in de gaten. Bij zonnig weer gaat het scherm automatisch open en bij wind zorgt de sensor dat het scherm tijdig dichtgaat. Het alles-onder-controle-pakket is toepasbaar voor alle zonneschermen voorzien van RTS motor. Met de bijbehorende afstandsbediening regelt u zelf uw zonwering gewoon vanuit uw stoel.

 

 

Het alles-onder-controlepakket van Somfy omdat het weer ook kan omslaan… 5 sterke punten van het ‘alles-onder-controle’ pakket:

– Het blijft in de woning comfortabel als de zon schijnt

– De buitenzonwering is beschermd bij veranderende weersomstandigheden

– U kunt voor meerdere producten een favoriete tussenpositie instellen en eenvoudig oproepen

– U behoudt de vrijheid de zonfunctie uit te schakelen (geen automatische neersturing)

– Met de spatwaterdichte afstandsbediening kunt u meerdere producten bedienen (diverse zonwering, rolluiken, binnen/buitenverlichting, vijverpomp of zelfs de terrasverwarming onder het scherm).

Details folder in .pdf van Somfy RTS zonwindautomaat, aanbevolen door Hendriks BV Beegden i.s.m. een zonwering.

Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu