Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu

Hendriks BV Limburg Bel 0475494249
Terrasoverkapping-Serre
Erhardt markisen

Professionele overkappingen. Verleng Uw “buiten” seizoen met de overkapping, een kant-en-klaar en op maat gemaakt systeem. De aluminium overkappingen worden vakkundig bij U geplaatst. Met maar liefst 5 jaar garantie. Kostbare meubelen staan droog U hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen of ze af te dekken met plastic. Uw meubelen kunnen alle seizoenen op hun plek blijven staan, doordat ze zijn beschut tegen weer en wind De terrasoverkapping wordt naar keuze uitgevoerd in gelaagd glas (helder) enkel of Hr++ of polycarbonaat (helder of opaal, Zon & hitte werend. Een hoogwaardige en perfect afgewerkte serre, carport, terras- of andere overkapping nu binnen handbereik. – Leverbaar in vele RAL kleuren. Waaronder antraciet structuur zonder meerprijs! – Onderhoudsvriendelijk. – Onbreekbare en brandveilige polycarbonaat beglazing in diverse vormen. Of wilt u toch liever glas op uw serre ook dit is geen probleem. – Verhuisbaar systeem. – Ingebouwde spotjes met dimmer. Led of halogeen – Wij werken voor 100% kwaliteit, elk vak wordt op maat gemaakt. 7 vakken? Dan zijn deze 7 allemaal even groot. Bij Hendriks nooit een lelijke start en/of restplaat? – Scharnier muur en gootprofiel zonder naden of zijschotjes tussen de liggers die afgekit dienen te worden. – Bovenzijde een rubber ? Niet bij ons, wij hanteren standaard een aluminium afdekstrip. Voor jarenlang plezier! – Zo zijn er nog enkele extra opties; Zonwering aan bovenzijde of onderzijde of het dichtmaken van een zijde van uw overkapping met een screen of winddicht zeilscreen glas wat eenvoudig weg te zetten is in een hoek. Bekijk hiervoor het kopje transparante glaspui.

 

 Erhardt markisen Erhardt Markisen

Eenvoudig uit te breiden Een terrasoverkapping is zeer eenvoudig uit te breiden met diverse opties. Hierdoor kunt u nóg meer van uw overkapping genieten. U heeft de keuze uit zonwering, verlichting, glaswanden of Ritz-screens. Met deze laatste twee opties kunt u uw overkapping winddicht afsluiten. Bezoek de showroom vul het contact formulier in.

Professionele overkappingen. Verleng Uw “buiten” seizoen met de overkapping, een kant-en-klaar en op maat gemaakt systeem. De aluminium overkappingen worden vakkundig bij U geplaatst. Een hoogwaardige en perfect afgewerkte serre, carport, terras- of andere overkapping nu binnen handbereik. Beleef het gevoel van een echte tuinkamer. Overkapping dichtmaken met een spie kozijn, en schuifdeuren

Lekker lang buiten genieten Met terrasoverkappingen van Hendriks geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Daarnaast biedt de constructie van aluminium en glas/polycarbonaat u in de zomer juist bescherming op het heetst van de dag door de mogelijkheden om zonwering in te bouwen. En dankzij de geïntegreerde verlichting en eventueel een heater duren de lange zomeravonden nóg langer.

{imageshow sl=19 sc=2 /}

Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu