Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu

Hendriks BV Limburg Bel 0475494249
Kunststof kozijnen
Vouwwand Solarlux

Kunststof kozijnen; Mooi en duurzaam zijn onze kozijnen. Ze bepalen mede het uiterlijk van het huis, ze kunnen bijdragen tot een zuiniger energieverbruik en houden lawaai en regen tegen. Wij maken alleen gebruik van toonaangevende duitse fabrikanten o.a. Inoutic en voor de houtlook kozijnen Kommerling dit zijn de Duitse topleveranciers van venster-profielsystemen op de wereldmarkt en die kunenn terugblikken op jarenlange ervaring in de kunststof branche. Inoutic en kommerling profielen voldoen aan alle kwaliteits en onderzoeksvoorschriften. Zodoende krijgt u bij ons standaard 10 jaar garantie. Dus het is de moeite waard om op kwaliteit te letten, want de kwaliteit van de ramen bepaalt de kwaliteit van de woning. Onze profielen voldoen aan alle eisen van de verordening zoals energiebesparing, inbraakveiligheid, geluidsisolatie, waterdichtheid. Bescherming tegen inbraak, Geluidwerend, Gemakkelijk in onderhoud / geen vuilafzetting en gemakkelijk schoonmaken door unieke schuine zijde van 45 graden waarvan het regenwater makkelijk wegloopt, stevig kozijn door de zeer grote afmeting van de staalversterking. Ook in de combinatie van rolluiken, horren en binnen zonwering voeren wij alle werkzaamheden uit.

Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft een voordeur, Bekijk rustig hieronder uw mogelijkheden. Kunststof voordeuren catalogus;

Premium Türenkatalog

Colani Türenkatalog

Feng Shui Türenkatalog

Ganzglas Türenkatalog

Volledig veilig met Ramen & Deuren van Hendriks bv. Wij maken voornamelijk gebruik van Roto, wereldwijd marktleider in hang en sluitwerk. Moeiteloos kiepen, draaien, sluiten. „Draai-kiep“ is in Midden- en Oost-Europa de meest voorkomende manier om vensters te openen. Maar ook in veel andere landen is deze comfortabele oplossing zeer geliefd. De „draai-kiep-technologie“ maakt het moeiteloos draaien en kiepen van het venster met slechts één handgreep mogelijk. De naam Roto NT staat voor één van de meest succesvolle draai-kiep-beslagsystemen ter wereld. Drie hoekoverbrengingen met paddestoelnok-vergrendeling en geprofileerde sluitstukken behoren tot de standaarduitrusting van Roto NT en zorgen voor een effectieve inbraakwerendheid. Het draai-kiepbeslag Roto NT is geschikt voor ramen tot weerstandsklasse 3 volgens DIN V ENV 1627-1630. Bij deze proefprocedure wordt de gehele vensterconstructie op inbraakwerendheid getest. De hoge basisveiligheid en de slimme constructie verminderen de kosten van uitbreiding aanzienlijk. Want Roto NT biedt direct vanaf het begin de mogelijkheid, door het eenvoudig vervangen van sluitplaten aan hogere veiligheidseisen te voldoen. Elk Deur-systeem bestaat uit een hoofdslot, bijkomende afsluitingen en de kozijnonderdelen. Voor de beveiliging van de deur kunnen tot 5 extra sluitpennen, haaksloten uit massief staal worden aangebracht. De meerpuntsluitingen bieden echter meer dan alleen een hoge veligheid. Ze zorgen er eveneens voor dat de deur over de volledige hoogte in het kozijn vastzit, waardoor de energieverspilling tot een minium wordt teruggebracht en de geluidsisolatie verbeterd.

 {imageshow sl=20 sc=2 /}

DoorSafe C – bij een slot dat door cilinders wordt bediend, worden het hoofdslot en de bijkomende afsluitingen met één sleutel afgesloten. Door de sleutel om te draaien, wordt een eenvoudig, onderhoudsvrij mechanisme in werking gezet, dat alle afsluitingspunten simultaan stuurt. hang- en sluitwerk, inbraakwerenheid gevelelement skg*® niet zelfstandig klasse 2 3 minuten, gereedschapset a skg**® zelfstandig klasse 2 3 minuten, gereedschapset a skg***® zelfstandig klasse 3 5 minuten, gereedschapset b Wij leveren ook kunststof kozijnen voor passief bouwen.

Een passief gebouw is extra goed geïsoleerd. Daardoor is de gemiddelde oppervlaktetemperatuur van de wanden wat hoger dan we gewend zijn. Dat betekent dat via de huid minder warmte wordt afgestraald. Dat ervaren we als comfortabel. Bovendien is de oppervlaktetemperatuur gelijkmatig, doordat ook de ramen extra goed geïsoleerd zijn. Mensen ervaren ook deze “symmetrische temperatuurverdeling” als aangenaam en comfortabel. Een passief gebouw is bovendien geheel tochtvrij. Zorgvuldige uitvoering van de details moet naadloos aansluiten van de bouwkundige componenten verzekeren. En voor allerlei simpele zaken als bijvoorbeeld brievenbussen bestaan tochtvrij, gesloten oplossingen. Ook tochtvrij zijn ervaren mensen als een grote bijdrage aan het ervaren comfort Kenmerk van een passief gebouw is de hoge isolatiewaarde, de goede luchtdichtheid, de toetreding van daglicht en het passief gebruik van zonne-energie in de juiste seizoenen. Plus de mogelijkheid om ramen te openen voor extra ventilatie buiten het stookseizoen. De zwakste schakel in de bouwkundige schil zijn kozijnen, ramen en deuren. In kozijnen+beglazing en deuren+te openen ramen komen alle passief bouwen aspecten samen, in de aansluiting van de kozijnen naar de gevel, in de beglazing met aansluiting naar het kozijn en in draaiende delen, met aansluiting naar de vaste kozijndelen. Ook de beglazing zelf kent vele mogelijke specificaties, zoals de gebruikte afstandhouders, het soort glas, de gebruikte gasvulling en de spouwbreedte.

Vouwwand Solarlux

In onze passiv haus Naast de hoge thermische isolatiewaarde biedt drievoudige beglazing nog een voordeel op. De binnenste ruit blijft door de dubbele spouw stabieler van temperatuur. De koudeval langs het raam is zeker bij extreme weersomstandigheden en kou minder. De binnenruit blijft warmer dan bij dubbelglas met gelijke isolatiewaarde en dat biedt meer comfort. Verder is de akoestische isolatie van triple-glas beter dan bij dubbelglas. Hoewel de energieprestatienormen van woningen continue verscherpt worden (van < 0,8 in 2006 tot 0 in 2020) wordt drievoudige beglazing in Nederland vooralsnog voornamelijk toegepast in Passiefhuizen, zeer energiezuinige gebouwen gericht op een goed winter- en zomercomfort. Huizen waarbij het totale energieverbruik gemiddeld 75% lager is dan een traditionele woning.

K-vision Cube Alliance kozijnen, voorheen kommerling. Waar traditionele kunststof profielen een afgeschuinde vorm hebben, is het Cube kozijn recht. Met de Cube Alliance gaat Hendriks bv nog één stap verder. Met horizontale en verticale hoekverbindingen realiseert zij het ultieme kozijn oftewel houtlook genoemd. Een markant en hoekig design met de uitstraling van hout en alle positieve eigenschappen van kunststof.

Klik hier voor onze nieuwe website www.hendriksbv.eu